duminică, 13 aprilie 2008

barbatul fatal

Barbatul fatal este perfect. Pentru exemplificare, te impiedici de el oriunde: pe strada, in parc, in cafenele, si mai ales in locuri de fitze. E un barbat stilat, trebuie sa recunoastem…chiar daca isi mai sterge nasul cu maneca din cand in cand si mai ales atunci cand nu-l vede nimeni.Undecided

Barbatul fatal nu are limite. Pentru el nimic nu este conform asteptarilor. Oricand este loc si de mai bine. Sa incepem cu parul: trebuie neaparat sa aiba spuma sau gel si sa stea zburlit in sus sau spre crestetul capului.

Hainele sunt curate si inspira senzatia de fashion addict. El se crede oricum un initiator in orice domeniu, asa ca moda nu poate face nota discordanta… pantofii sunt intotdeauna foarte curati.

La prima intalnire e foarte curtenitor si atent. Te studiaza, te testeaza, vrea sa fie sigur ca daca intalneste vreun prieten atunci cand e cu tine nu se face de ras.

Desi pretinde ca are cultura muzicala, nu are niciodata timp sa mearga la vreun spectacol pentru ca am uitat sa precizez ca este si foarte ocupat.

De citit, citeste subtitrarea de pe canalul discovery si isi petrece mult timp pe net. Acolo poate fi el, cu temerile bine “camuflate” de diverse ID-uri cu care se logheaza si citeste despre femei. Ce le place, ce le supara si , mai ales, ce vor de la un barbat. Asta tine loc de experienta cu femeile, despre care , daca il intrebi, intotdeauna are pareri bine conturate, de parca “eternul feminin” al lui Eliade l-a inventat el.

Este galant atunci cand vrea sa te cucereasca, dar ii trece repede. Etapa II: trebuie sa venerezi pamantul pe care calca si sa fii vesnic recunoscatoare pentru favoarea de a te fi observat. In etapa III deja nu mai contezi. Isi aminteste instantaneu cat timp s-a neglijat pt ca ti l-a acordat tie, asa ca trebuie sa platesti pentru asta! Fara intalniri ca este mult prea ocupat.

In rarele momente in care reuseste sa nu fie arogant, sa fie pur si simplu el, se plange si vorbeste despre nevoi…tot ale lui, pentru ca singura ta nevoie este el…dar sa nu cumva sa fii sufocanta! Tongue out

Domnilor, infruntati adevarul! Stilul de dur nu mai e de mult la moda. Sunteti atat de multi incat nu mai iesiti cu nimic in evidenta. Sunteti deja comuni….parerea mea Wink

Niciun comentariu: